Peter Schiff sier Square’s $ 50 millioner Bitcoin-kjøp vil ikke øke BTC-prisen

Gold Investor og mangeårige Bitcoin-kritiker Peter Schiff har uttalt at i motsetning til hva investorer tror, ​​vil Bitcoin ikke registrere en betydelig prisøkning etter Squares kunngjøring på $ 50 millioner Bitcoin.

Bitcoin reagerte umiddelbart på nyhetene med en betydelig prisøkning fra rundt $ 10.650 til $ 10.945, men Peter Schiff tror Square vil ha liten eller ingen signifikant effekt på Bitcoins pris.

“Bitcoin økte 4% på nyheten om at Square investerte $ 50 millioner (1% av forvaltningskapitalen) i #Bitcoin. Men det kjøpet har allerede skjedd. Spekulanter satser på at kunngjøringen vil tiltrekke seg nye kjøpere. Den virkelige nyheten er at Square kjøpte ikke klarte å presse Bitcoin over det høyeste nivået i 2019.

Bitcoin nådde en høyde i 2019 på $ 11 966 – $ 12 939 fra 10. juli til 8. august 2019, ifølge data fra CoinMarketCap, et nivå som er brutt separat, men bare midlertidig mellom august og september 2020.

Peter Schiff: Square vil ikke inspirere børsnoterte selskaper til å investere i BTC

Peter Schiff sa at selv om Square er et børsnotert selskap, er ikke nyhetene et brudd i den nåværende trenden, siden Twitter og Squares administrerende direktør Jack Dorsey er en mangeårig Bitcoin-supporter. Derfor er det svært lite sannsynlig at flere selskaper vil skynde seg å investere i Bitcoin slik mange handelsmenn forventer.

“De vil ikke ha @jack har vært en vokal #Bitcoin-fan i årevis. Han er neppe en ny konvertitt. Jeg ser ikke mange andre selskaper som følger hans ledelse. “

Data fra Bitcoin Treasuries viser at Square nå er det fjerde største børsnoterte selskapet som eier Bitcoin (4 709 BTC) etter Galaxy Digital-beholdninger (16 651 BTC), MicroStrategy (38 250 BTC) og Grayscale Bitcoin Trust (449596 BTC).

Dataene viser også at Squares investering på 50 millioner har vokst til $ 52 millioner siden kunngjøringen, etter en økning på 4% i prisen på BTC som brøt den fra en sidelengs handelstrend mellom $ 10.550 og $ 10.650.

Square Boosts Bitcoin Breach over $ 11.000
Som mange investorer forventet, fortsatte Bitcoin å bryte motstandsnivået på $ 11 000, og gikk så høyt som $ 11 102 før en liten justering presset prisen ned til $ 11 073 ved pressetid.

Imidlertid spekulerer investorer i at ytterligere bevegelse oppover vil avhenge av om bitcoin vil oppnå og opprettholde handel mellom motstandsnivået på $ 11 100 – $ 11 300.

Peter Schiff har den samme oppfatningen om fiat-inflasjon som kryptosamfunnet, men har fortsatt å kritisere Bitcoins verdi og bare talsmann for gull.

Imidlertid gjengjelder kryptosamfunnet ved å si at Bitcoin er det digitale gullet og bedre til å være gull enn gull, siden det er enkelt å kjøpe, lagre, overføre, mer soppbart og med en kjent totalforsyning.