Monero (XMR) styrker Bullish Trend med løbende rally

XMR handler mellem langvarig modstand og supportniveauer på henholdsvis $ 135 og $ 90.

Tekniske indikatorer er bullish i alle tidsrammer.

XMR / BTC står over for modstand ved .00.0122 og ₿0.0139

Vil du vide mere? Deltag i vores Telegram Group, og få handelssignaler, et gratis handelskursus og daglig kommunikation med kryptofans!

Trust Project er et internationalt konsortium af nyhedsorganisationer, der bygger standarder for gennemsigtighed.

Monero (XMR) -prisen har genvundet alle sine tab som følge af 2-4 september-styrtet og forsøger i øjeblikket at bryde ud over et stort modstandsniveau.

XMR-prisen handles i øjeblikket nær et vigtigt modstandsområde, der findes på $ 132. Området er 0.382 Fib retracement niveau og et tidligere modstandsområde, over hvilket prisen ikke har handlet siden august 2018.

En vellykket breakout vil sandsynligvis tage prisen til $ 166, hvilket er 0,5 Fib-niveauet for hele faldet og et tidligere supportområde.

XMR tekniske signaler

Tekniske indikatorer er bullish, da MACD, RSI og stokastisk oscillator alle stiger. Mens RSI er i overkøbt område, har det endnu ikke genereret nogen form for bearish divergens.

På den anden side vil et fald sandsynligvis føre prisen til det nærmeste langsigtede supportområde på $ 90. På nuværende tidspunkt synes dette scenario usandsynligt.

Cryptocurrency-forhandler @Altcoinsherpa skitserede et XMR-diagram og sagde, at prisen kunne stige helt til $ 175. Mens niveauet er lidt over det modstandsområde, vi har skitseret, er det tæt nok til at skabe en vis sammenløb.

Seks-timers diagrammet viser, at prisen muligvis har fulgt en stigende supportlinje, siden den nåede et lavpunkt den 4. september.

I lighed med det ugentlige diagram er der ingen svaghed i tekniske indikatorer, selvom RSI er overkøbt.