MAKROANALYSPRODUKTER BITCOIN HAR BÖRJT TILL 100 000 USD

  • Bitcoin har börjat rally massivt de senaste veckorna.
  • BTC handlar för närvarande på fleråriga höjder nära $ 16 000 och signalerar att de vill bryta ännu högre.
  • Enligt en makroanalys av krypto-tillgångshandlare Josh Rager är BTC på gränsen till en exponentiell uptrend.
  • Rager noterade att varje gång „Bitcoin har stängt över den tidigare månatliga rekordhöga tiden“, följde en trend på 700-1000 procent.
  • Bitcoin kommer att behöva stänga november månadsljus över $ 14 000 för att skriva ut samma signal.

BITCOIN STARTAR EN MAKRORALLY, ANALYS VISAR

Bitcoin har börjat samlas massivt de senaste veckorna och har fått 50% under en månad. Bitcoin Revolution handlar för närvarande på fleråriga höjder nära $ 16 000 och signalerar att det vill bryta sig ännu högre.

Enligt en makroanalys av krypto-tillgångshandlare Josh Rager är Bitcoin på gränsen till en exponentiell uptrend.

Näringsidkaren delade diagrammet nedan och noterade att varje gång „Bitcoin har stängt över den föregående månatliga rekordhöga tiden“ följde en 700-1000 procents uppåtgående trend. Bitcoin kommer sannolikt att göra detta en gång till om november stänger över $ 14.000.

Vad som kan följa är en stigning mot $ 100 000, eller potentiellt ännu högre:

”Varje gång Bitcoin har stängts ovanför den tidigare månatliga rekordhöga tiden – har en trend på 700% till 1000% följt. November kan vara den första månadsavslutningen som vi ser bryta den tidigare höjden och historiskt sett har det varit ett mycket hausseartat tecken för kryptomarknaden ”.

INTE DEN ENDA SOM TÄNKER SÅ

Han är inte den enda som tror att Bitcoin kan slå 100 000 dollar och mer under de kommande åren.

Winklevoss Twins, grundare av Gemini, uppgav nyligen att Bitcoin skulle kunna vinna 500 000 dollar de kommande åren på grund av att det har potential att överträffa guld:

”Inflationen kommer. Pengar som lagras i en bank kommer att köras över. Pengar som investeras i tillgångar som fastigheter eller aktiemarknaden kommer att hålla jämna steg. Pengar som lagras i guld eller BTC kommer att överträffa gissel. Och pengar som lagras i BTC kommer att köra snabbast och överträffa guld … Ändå tror vi att BTC kommer att fortsätta att kannibalisera guld och att denna historia kommer att spela dramatiskt under det kommande decenniet. Graden av teknisk antagande växer exponentiellt. Programvaran äter världen och guld finns på menyn. ”

Raoul Pal, VD för Real Vision och en före detta hedgefondförvaltare, uppgav också nyligen att Bitcoin kan slå $ 1 000 000 i denna marknadscykel.

Han tror att institutionella investeringar i kryptovalutan kommer att driva detta rally. Pal uppgav nyligen att han har över 60% av sin nettovärde i Bitcoin eller Ethereum, med hänvisning till sin tro att kryptovalutamarknaden kan vara den bästa handeln under hans livstid. Han tillade att han inte skulle bli förvånad över att hans personliga fördelning till Bitcoin ökade mot 80% eller ännu högre under denna marknadscykel.