Årets Champions League-vinnere er nå tegn på Ethereum

Årets Champions League-vinnere er nå tegn på Ethereum

FC Bayern München har sluttet seg til Ethereum fantasy-fotballkamp Sorare, som allerede har 100+ klubber og $ 1 million i salgsvolum i oktober.

  • Crypto fantasy fotballkamp Sorare har lagt til FC Bayern München.
  • Sorare-spillere kan kjøpe og selge NFT-baserte digitale kort av lagets spillere.
  • Sorare har over 100 lisensierte team og rapporterte $ 1 million i salgsvolumet i oktober.

Den regjerende Champions League- og Bundesliga-mesteren FC Bayern München er det siste profesjonelle fotballaget som er lagt til Sorare, det voksende Bitcoin Code Ethereum blockchain-drevne fantasy-fotballspillet som nå har mer enn 100 lisensierte lag ombord.

Fra og med i dag kan Sorare-spillere kjøpe og selge digitale kort basert på topp FC Bayern München-spillere som Manuel Neuer og Thomas Müller, samt bruke dem i deres spilloppstillinger. Sorare lar spillere samle kort – som er unike, ikke-fungible tokens (NFT) – fra alle lisensierte lag og ligaer, og tjener poeng basert på hver spillers respektive virkelige prestasjoner i konkurranse den uken.

FC Bayern München er nok et høyt profilert tilskudd for Sorare, som hittil har lagt til lag som Champions League-finalemotstanderen Paris Saint-Germain sammen med Juventus, Atletico de Madrid og dusinvis til. Sorare har også avtaler med Japans J.League samt USAs Major League Soccer (MLS) Players Association.

Men som det beste klubblaget i Europa – og sannsynligvis verden – er Bayern München den største poengsummen hittil for Sorare.

Vær den første til å prøve belønningstokenet vårt.

„Sorare er en unik spillplattform som blander to sterke trender innen sportslisensiering: fantasyfotball og digitale samleobjekter,“ sa Benjamin Steen, FC Bayern Münchens leder for kundebehandling, Digital Licensing & Stadium, til Decrypt. „Med en ung, voksende og internasjonal brukerbase var det åpenbart for en klubb som FC Bayern München å være til stede ved siden av dette fantastiske blockchain-spillet.“

I tillegg til dette siste lisensoppkjøpet delte Sorare også oppdaterte tall som antyder fortsatt vekst for den Ethereum-baserte opplevelsen. I følge selskapet ble det solgt mer enn 1 million dollar i kort på plattformen bare i oktober, med totalen siden beta-lanseringen i desember 2019 nå over 3,7 millioner dollar. Sorare-plattformen har nå 45 000 brukere over hele verden.

I slutten av september kunngjorde Sorare at de startet et større USA-press for spillet, som allerede regnet USA som sitt nest største marked. Selskapet planlegger også å søke ytterligere amerikanske lisenser etter kunngjøringen av MLSPA-avtalen i juni. I juli kunngjorde selskapet en overmelding på $ 4 millioner seed-runde som inkluderte deltakelse fra den tidligere tyske klubbspilleren og verdensmesterskapet André Schürrle.